Kako upotrebljavati „Vodič za pomoć”

„Vodič za pomoć” je „Internetski priručnik s uputama” koji je osmišljen kako bi se opisale funkcije i načini rada ovog fotoaparata. Upotrijebite „Vodič za pomoć“ za pretragu bilo kojih informacija koje su potrebne kako biste u potpunosti iskoristili fotoaparat.
(Prikazani zasloni „Vodič za pomoć“ na ovoj stranici su samo za referencu. Mogu se razlikovati od stvarnih prikaza na zaslonu vašeg modela.)

Savjet

  • U „Vodiču za početak” koji ste dobili s ovim fotoaparatom opisuju se osnovne metode rada i mjere opreza tijekom upotrebe. Proučite „Vodič za početak” zajedno s ovim „Vodičem za pomoć”.

Ikone koje se upotrebljavaju u „Vodiču za pomoć“

fotografija: stavke izbornika koje se prikazuju u načinima snimanja fotografija

film, ubrzano i usporeno snimanje: stavke izbornika prikazane u načinu rada snimanja filma i načinu ubrzanog/usporenog snimanja

fotografija, film, ubrzano/usporeno snimanje: stavke izbornika prikazane u bilo kojem od načina snimanja fotografija, načina snimanja filma ili načina ubrzanog/usporenog snimanja

Pojedinosti o pojedinom načinu snimanja pogledajte u odjeljku „Upotreba izbornika”.

Pronalazak željenih informacija

Metoda A: Pretraživanje po ključnoj riječi

Unesite ključnu riječ za pretraživanje („balans bijele boje”, „područje fokusiranja” itd.) i upotrijebite rezultate pretraživanja za prikaz stranice s opisom koju želite pregledati. Ako unesete dvije ili više ključnih riječi odvajajući ih razmaknicama, možete pretraživati stranice koje sadržavaju sve te ključne riječi.


Metoda B: Pregled kazala

Odaberite naslov iz kazala za prikaz stranice s opisom.

Zaslon prikazan na računalu

Ilustracije koje prikazuju kad se Vodič za pomoć prikazuje na zaslonu računala

Zaslon prikazan na pametnom telefonu

Ilustracije koje prikazuju kad se Vodič za pomoć prikazuje na zaslonu pametnog telefona


Metoda C: Pronalazak funkcija na izborniku MENU

Ako želite potražiti informacije dok ih provjeravate u odnosu na zaslon MENU fotoaparata, upotrijebite stranicu „Pronalazak funkcija na izborniku MENU“. Odaberite stavku s popisa na izborniku MENU kako biste izravno otišli na stranicu opisa.

Pregled informacija o povezanim značajkama

U odjeljku „Povezana tema” na dnu svake stranice navode se odjeljci koji sadržavaju informacije povezane sa stranicom s opisom koja se trenutačno prikazuje. Za dublje razumijevanje stranice koja se trenutačno prikazuje također pogledajte navedene odjeljke.

Ispis svih stranica „Vodiča za pomoć”

Za ispis svih stranica odaberite gumb [ Printable PDF] u gornjem desnom kutu stranice. Kad se prikaže PDF datoteka, upotrijebite izbornik za ispis na pregledniku kako biste je ispisali.

Ova funkcija nije dostupna za određene jezike.

Ispis samo one stranice koja se trenutačno prikazuje (samo na računalu)

Za ispis samo one stranice koja se trenutačno prikazuje odaberite gumb [ Print] na vrhu te stranice. Kad se prikaže zaslon za ispis, navedite svoj pisač.