Kako uporabljati "Vodnika za pomoč"

"Vodnik za pomoč" vsebuje spletna navodila za uporabo, ki so oblikovana tako, da opisujejo funkcije in načine uporabe fotoaparata. V "Vodniku za pomoč" poiščite informacije, ki jih potrebujete, da boste lahko uporabljali vse, kar nudi fotoaparat.
(Zasloni "Vodnika za pomoč", prikazani na tej strani, služijo samo kot referenca. Lahko se razlikujejo od dejanskega prikaza na zaslonu vašega modela.)

Namig

  • Navodila za začetek uporabe "Vodnika za pomoč", ki so priložena fotoaparatu, opisujejo osnovne načine uporabe in previdnostne ukrepe pri uporabi. Navodila za začetek uporabe "Vodnika za pomoč" uporabljajte skupaj z "Vodnikom za pomoč".

Ikone, ki so uporabljene v "Vodniku za pomoč"

fotografija: elementi menija, ki so prikazani v načinih fotografiranja

videoposnetek, počasni in hitri posnetki: elementi menija, ki so prikazani v načinih snemanja videoposnetkov ter načinih snemanja počasnih/hitrih posnetkov

fotografija, videoposnetek, počasni in hitri posnetki: elementi menija, ki so prikazani v načinih fotografiranja, načinih snemanja videoposnetkov ter v načinih snemanja počasnih/hitrih posnetkov

Za podrobnosti o posameznem načinu zajemanja posnetkov si oglejte razdelek "Uporaba menija".

Iskanje želenih informacij

Način A: Iskanje po ključni besedi

Vnesite iskalno ključno besedo ("izravnava beline", "območje ostrenja" itd.) in uporabite seznam iskalnih zadetkov, da odprete stran z opisom, ki si jo želite ogledati. Če vnesete dve ali več ključnih besed tako, da jih ločite s presledki, lahko iščete strani, ki vsebujejo vse vnesene ključne besede.


Način B: Ogled kazala vsebine

Za prikaz strani z opisom izberite naslov v kazalu vsebine.

Zaslon, prikazan v računalniku

Ilustracija vodnika za pomoč, prikazanega na zaslonu računalnika

Zaslon, prikazan v pametnem telefonu

Ilustracija vodnika za pomoč, prikazanega v pametnem telefonu


Način C: Iskanje funkcij v MENIJU

Če želite iskati informacije in jih hkrati primerjati z zaslonom MENIJA fotoaparata, uporabite stran "Iskanje funkcij v MENIJU". Izberite element MENIJA s seznama, da se neposredno odpre stran z opisom.

Ogled informacij o sorodnih funkcijah

Razdelek "Sorodna tema" na dnu vsake strani navaja poglavja, ki vsebujejo informacije, sorodne tem, ki so trenutno prikazane. Za poglobljeno razumevanje vsebine na trenutno prikazani strani, glejte tudi navedena poglavja.

Tiskanje vseh strani "Vodnika za pomoč"

Če želite natisniti vse strani, izberite gumb [ PDF za tiskanje] v zgornjem desnem kotu začetne strani. Ko se prikaže datoteka PDF, uporabite meni za tiskanje v spletnem brskalniku, da jo natisnete.

Ta funkcija v nekaterih jezikih ni na voljo.

Tiskanje samo trenutno prikazane strani (samo v računalniku)

Če želite natisniti samo trenutno prikazano stran, izberite gumb [ Natisni] na vrhu strani. Ko se prikaže okno za tiskanje, izberite tiskalnik.