Funkcije za prilagajanje fotoaparata

Fotoaparat ima različne funkcije za prilagajanje, na primer dodeljevanje funkcij in nastavitev zajemanja nastavljivim tipkam. Lahko kombinirate svoje priljubljene nastavitve in si s tem olajšate uporabo fotoaparata.

Podrobnosti o konfiguraciji in uporabi nastavitev si lahko ogledate na straneh, ki so namenjene posameznim funkcijam.


Dodelitev pogosto uporabljenih funkcij gumbom (Custom Key/Custom Key/Custom Key)

Funkcije gumbov lahko spremenite po svojih željah, vključno z gumbi po meri.

Priporočamo vam, da pogosto uporabljene funkcije dodelite gumbom, ki jih je enostavno uporabljati, da lahko prikličete dodeljene funkcije le s pritiskom ustreznega gumba.


Dodelitev pogosto uporabljenih funkcij gumbu Fn (funkcijski meni)

Če v funkcijskem meniju registrirate funkcije, ki jih pogosto uporabljate v načinu zajemanja, lahko registrirane funkcije prikažete na zaslonu z enostavnim pritiskom gumba Fn (Funkcija). Na zaslonu funkcijskega menija lahko z izbiro ikon prikličete funkcijo, ki jo želite uporabiti.


Kombiniranje pogosto uporabljenih funkcij na zaslonu menija (My Menu)

Če kombinirate pogosto uporabljene elemente menijev, kot so meni za zajemanje, predvajanje in omrežje, na zaslonu »My Menu«, imate hiter dostop do želenih elementov menijev.


Dodelitev različnih funkcij izbirnemu gumbu in zamenjava funkcije izbirnega gumba ( My Dial Settings )

Želene funkcije lahko dodelite upravljalnemu izbirniku in izbirnemu kolescu, v fotoaparatu pa registrirate do tri kombinacije nastavitev kot "My Dial 1 - 3".

Primer: Zaslon nastavitev "My Dial" za modele s sprednjim/zadnjim kolescem


Hitra sprememba nastavitev zajemanja glede na prizor (/ Memory)

Za fotoaparat ali pomnilniško kartico lahko registrirate ustrezne nastavitve zajemanja* za prizor in zlahka prikličete nastavitve z gumbom za izbiro načina itd.

* Nastavitev gumbov po meri ne morete registrirati.