Kako uporabljati "Vodnika za pomoč"

"Vodnik za pomoč" vsebuje spletna navodila za uporabo, ki so oblikovana tako, da opisujejo funkcije in načine uporabe fotoaparata. V "Vodniku za pomoč" poiščite informacije, ki jih potrebujete, da boste lahko uporabljali vse, kar nudi fotoaparat.
(Zasloni "Vodnika za pomoč", prikazani na tej strani, služijo samo kot referenca. Lahko se razlikujejo od dejanskega prikaza na zaslonu vašega modela.)

Namig

  • Navodila za začetek uporabe "Vodnika za pomoč", ki so priložena fotoaparatu, opisujejo osnovne načine uporabe in previdnostne ukrepe pri uporabi. Navodila za začetek uporabe "Vodnika za pomoč" uporabljajte skupaj z "Vodnikom za pomoč".

Iskanje želenih informacij

Način A: Iskanje po ključni besedi

Vnesite iskalno ključno besedo ("izravnava beline", "območje ostrenja" itd.) in uporabite seznam iskalnih zadetkov, da odprete stran z opisom, ki si jo želite ogledati. Če vnesete dve ali več ključnih besed tako, da jih ločite s presledki, lahko iščete strani, ki vsebujejo vse vnesene ključne besede.


Način B: Ogled kazala vsebine

Za prikaz strani z opisom izberite naslov v kazalu vsebine.

Zaslon, prikazan v računalniku

Zaslon, prikazan v pametnem telefonu

Ogled informacij o sorodnih funkcijah

Razdelek "Sorodna tema" na dnu vsake strani navaja poglavja, ki vsebujejo informacije, sorodne tem, ki so trenutno prikazane. Za poglobljeno razumevanje vsebine na trenutno prikazani strani, glejte tudi navedena poglavja.

Tiskanje vseh strani "Vodnika za pomoč"

Če želite natisniti vse strani, kliknite gumb [ PDF za tisk] v zgornjem desnem vogalu začetne strani. Ko se prikaže datoteka PDF, uporabite meni za tiskanje v spletnem brskalniku, da jo natisnete.
Ta funkcija v nekaterih jezikih ni na voljo.

Tiskanje samo trenutno prikazane strani (samo v računalniku)

Če želite natisniti samo trenutno prikazano stran, kliknite gumb [ Tiskanje] na vrhu strani. Ko se prikaže okno za tiskanje, izberite tiskalnik.